021.270.00.98

Despre noi

Ce credem?

Cumpararea unui bilet de avion ar trebui sa fie un lucru extrem de usor nu-i asa? Cine isi doreste sa petreaca ore intregi pe internet, cautand in zeci si zeci de site-uri de profil pentru a gasi cele mai bune tarife si conditii pentru biletele de avion? Oricine are locuri numeroase de vizitat si oameni frumosi de cunoscut in loc sa stea cu orele in fata monitorului. Acesta este crezul cu care am pornit in construirea platformei Vuelo.ro

Ce facem noi?

Motorul de cautare a biletelor de avion Vuelo.ro face toata munca pentru tine. Folosim instrumente sigure si rapide de cautare a biletelor de avion si astfel iti putem livra in cel mai scurt timp solutia ideala de calatorie cu avionul, in orice destinatie de pe planeta. In ciuda algoritmilor complicati care se afla de obicei in spatele sistemelor de rezervari online, noi iti prezentam totul intr-o maniera simpla, flexibila, usor de navigat si conceputa special pentru a iti usura anevoioasa munca de cautare. Iti va ramane deci suficient timp sa calatoresti si sa te bucuri de fiecare destinatie!

Cine suntem noi?

Vuelo.ro este o agentie de turism online specializata in furnizarea de servicii de calitate pentru a te ajuta sa identifici si sa achizitionezi bilete de avion. Scopul nostru este acela de a asigura o experienta excelenta clientilor si de a oferi instrumente si servicii inovatoare pentru a simplifica procesul de gasire, planificare si cumparare a produsului potrivit la cel mai mic pret. Echipa noastra este formata din agenti cu experienta, cu cunostinte excelente in materie de turism, pregatiti oricand pentru a avea grija de nevoile speciale ale calatorului modern.

Ce ne recomanda?

Vuelo.ro functioneaza sub managementul CHRISTIAN `76 TOUR SRL; companie care detine mai multe branduri de turism bine cunoscute in Romania: Christian Tour, Pegas Holidays, Senior Voyage, etc. In prezent, Christian Tour acopera toate segmentele de turism organizat, se bucura de increderea a peste 1.500 de agentii partenere si organizeaza vacantele a peste 150.000 de turisti in fiecare an, ocupand un loc fruntas in topul agentiilor touroperatoare din Romania. Avand un important bagaj de experienta si know-how acumulat de-a lungul celor 17 de existenta, Christian Tour adauga in portofoliul sau de branduri un nou segment de succes – comercializarea online de bilete de avion prin Vuelo.ro si iti garanteaza calatorii sigure, la cele mai bune tarife.

 

Calatorie placuta!